Lycka Till, Jerry!

"Allt vi delar"  visas på östeuropas viktigaste festival, Karlovy Vary Film Festival i Tjeckien.

 

Jerry Carlsson's film Allt vi delar  visas i sektionen "Future Frames" som utgörs av tio studentfilmer som i hård konkurrens valts ut bland bidrag från hela Europa. Det är Jerrys examensfilm från Akademin Valand (fd Filmhögskolan) det handlar om. En film som fick stöd av FilmCloud/Film i Väst och är skriven, producerad och regisserad av Jerry själv. Filmen och festivalens intresse för Jerry som filmskapare gjorde att han nu är utvald att ta del av ett mediaprogram som går ut på att lyfta tio nyskapande regissörer. Läs mer om programmet här. Jerry får stöd från SFI och EFP till resan till Tjeckien.

Filmen handlar om arboristerna Samir och Sara som får i uppdrag att fälla ett friskt träd på en familjs bakgård. Varför trädet ska fällas verkar till en början helt obegripligt. I huvudrollerna ses Alexander Karim, Mauro Ubeira och Eva Melander. Läs mer om filmen på filmens facebooksida.

Karlovy Vary Film Festival är en festival i Tjeckien mellan 3:e och 11:e juli som i år besöks av bl a Harvey Keitel och Richard Gere.

Lycka till, Jerry!

Se trailern: