Trollywood Animation Bootcamp 2020

Bootcamp är inställt!

Ansök till en exklusiv Bootcamp i animation och träffa folk direkt från branschen!

Trollywood Animation Festival har i samarbete med producenten Petter Lindblad (Snowcloud Films) tagit fram Trollywood Animation Bootcamp med avsikt att stärka svensk animation. Den görs möjlig tack vara medel från Svenska Filminstitutet. 

Vad: Bootcampen kommer att genomföras den 11-12 maj. Två dagar före själva Trollywood Animation Festival. Torsdag 14 maj till lördag 16 maj deltar du i festivalens aktiviteter. Det finns plats för totalt tolv deltagare med aktiva projekt eller projektidéer.

Innehåll

  • Två dagars föreläsningar och arbete enskilt och i grupp för att utveckla ett projekt som du redan börjat på, eller kommer att påbörja i framtiden.
  • Individuell hjälp av erfarna mentorer för att utveckla ditt projekt.
  • Rabatterat VIP-pass till festivalen, som förutom tillgång till hela festivalprogrammet ger möjlighet att träffa alla våra föreläsare och andra VIP-gäster under våra kvällsaktiviteter.
  • Fri kost och logi från måndag kväll till fredag morgon. Vi bokar hotell, men du får själv bekosta din resa till och från Trollhättan.

Vem kan söka: Du som får söka är en regissör, manusförfattare, animatör eller producent som genomfört minst två kortfilmer, varav en måste varit animerad. Har du ett aktuellt projekt och en tanke om hur det ska kunna genomföras är det en fördel, men det är inget krav.

När

Inställt 2020

Länkar