Studiocafé på Gothenburg Studios

Mötesplats för unga filmare

Besök studiocafe.se.

Ljussättningsworkshop med LED hålls av Luisa Fanciullacci på Studiocafé

STUDIOCAFÉ är en öppen kreativ plattform för unga filmskapare och filmintresserade ungdomar i Göteborg och runt om i hela Västra Götalands Regionen. Studiocafé är ett initiativ av Gothenburg Studios Development och stöttas av Västra Götalandsregionen och samarbetspartners ur branschen, RedRental by Maan AB och Gothenburg Filmstudios AB. De erbjuder unga filmare och filmintresserade personer en kreativ mötesplats för förberedelse av filmprojekt, såsom filmproduktionsmöten, skrivplats för manusutveckling, provfilmning, castings, repetitioner, work-in-progress visningar, filmpresentationer, Master Classes och workshops, m m.

Vill du arrangera en ”Work-in-progress visning? Hålla castings? Arrangera en mini festival? Allt är möjligt. Kontakta Studiocaféts projektledare ylva@gothenburgstudios.se för att boka lokalen.

Filmaren Jonas Eskilsson ger goda råd och delar med sig av erfarenheter från att ha filmat med DSLR. Foto: Michael Petersen

Förslag på samarbeten och idéer tas gärna emot!

Vi hoppas på oväntade möten som leder till utveckling och inspiration till påbörjade eller (o)tänkta filmprojekt. Ambitionen är också att möten mellan unga filmskapare och yrkesverksamma filmarbetare skall komma till stånd. Så håll utkik på vår websida för information om de Master Classes och workshops som annonseras där.

Hitta hit

Polstjärnegatan 14, våning 2

Visa större karta