Skaraborgs filmfestival 2020

Bahar Pars och Duppfilm föreläser under Skaraborgs Filmfestival.

På onsdag den 25 november kl 18.00 sänds Skaraborgs Filmfestival live på nätet. Festivalföreläsningarna och filmvisningen är öppna för alla och kan ses via Facebook & Youtube.


Skaraborgs filmfestival sänds digitalt den 25 november. Har du gjort en kortfilm under 5 min och vill visa den för andra? Är du mellan 12-30 år och har anknytning till Skaraborg? Skicka in din film till Skaraborgs filmfestival så finns möjlighet att få visa filmen och vinna fina priser. Skicka in din film senast den 1 november 2020. 
 
Skaraborgs filmfestival är en filmfestival för unga filmare och filmintresserade i Skaraborg. Festivalen har sedan 2016 ambulerat runt i Skaraborg men i år 2020 flyttar den in på nätet. Festivalen är ett samarbete mellan KulturUngdom och Studiefrämjandet Skaraborg. Festivalen sänds live via Youtube och Facebook den 25 Nov med start 18.00. Mer info kommer.


Om du inte har någon film än

Vill du tävla med en kortfilm men inte gjort någon än? Inga problem, länkat nedan finns 6 små kortfilmer från Studiefrämjandet Skaraborg som hjälper dig att komma igång med filmskapandet.

filmskolas logo

 

Skicka in din film senast
Festivaldag online
-
Var

Festivalen sänds live via Youtube och Facebook

Program