Tuva Alfredsson

Presentation: 

Hej!

Mitt namn är Tuva Alfredsson och jag är en 21 årig tjej från Göteborg. Jag har länge drömt om att få jobba som skådespelare då jag älskar att agera framför kamera och på scen.

Jag har mycket erfarenhet av att stå framför kameran då jag har arbetat som modell sen jag var 13. Inom modellandet har jag bland annat fått spela roller i kortare konst och modefilmer där jag bland annat har fått lära mig att förmedla känslor på film.

Jag har även vana av att stå på scen då jag har uppträtt med sång på olika event och inom skolan där jag gick musiklinjen. Dessutom har jag gått i teater sen jag var barn och har därigenom lärt mig grunderna om skådespeleriet och fått en vana av att agera framför folk.

Jag finner det dessutom väldigt naturligt att imitera och analysera människors beteende. Jag känner mig dessutom bekväm framför kameran och har ett behov av att uttrycka mina känslor genom agerande. Jag kanske inte har jättemycket erfarenhet som skådis i stora filmproduktioner men tror själv att jag har talang och försöker hela tiden att utmana mig själv och utvecklas!

Hoppas att du tyckte om vad du läste och att vi ses:)

Varma hälsningar, Tuva

Historia

Medlem i
10 månader 6 dagar

Yrkestitel:

Ort:

Projekttyper: