Trollywood Animation Festival 2019

Kalenderdatum: 
9 maj 2019 till 11 maj 2019

VFX, CG, character creation, cinematics, och mycket annat att hämta för dig som är intresserad av animation.

Under 9-11 maj 2019, kommer Trollywood Animation Festival åter att fylla folkets hus i Trollhättan.

Festivalen hyllar inte bara animation, utan är även en mötesplats för alla i animationsbranschen. Festivalen vänder sig till producenter, filmskapare, de som sysslar med spel eller funktionell animation, och även de som skapar de mjukvaror som gör det hela möjligt.

Festivalen uppmärksammar animation genom massor av seminarier med intressanta föreläsare från olika delar världen. De hoppas erbjuda en god atmosfär och en bra möjlighet för branschen att träffas, ha det trevligt, skapa nya kontakter och kanske även göra affärer! 

Här finns programpunkter som "Heart, Mind and Soul - Character Creation for Television writing", "How to make a TV series with a small budget" och "Workshop - Make a storyboard". Dessutom filmvisningar och utställningar. Läs mer i programmet!

Festivalpass är helt gratis, men det finns även möjlighet att köpa VIP-pass för 600 kr. Då ingår en middag samt möjligheter att träffa gäster och föreläsare (samt en snygg T-shirt). 

Anmäl dig här: Festivalpass

Festivalen genomförs med stöd från Trollhättans Stad, Högskolan Väst, Film i Väst, Västra Götalandsregionen, Folkuniversitetet och Innovatum.