Tempo Awards 2020

Kalenderdatum: 
15 nov 2019

Anmäl dig och din film till Tempo Awards

Anmälan till Tempos tävlingar Tempo Documentary Award, Tempo Short Award och New Doc är nu öppen! Deadline för samtliga tävlingar är 15 november. 

Anmälan till New Doc öppen! 

Tempos talangpris New Doc tilldelas en ny lovande regissör. Priset är på 40 000 kronor och har ingen åldersgräns eller längdkrav. New Doc delas ut i samarbete med Filmbasen/Film Stockholm, FilmCloud/Kultur i Väst, Film i Dalarna, Film i Öst, Film i Västernorrland, Filmregion Sydost och Kultur i Halland.
 
Sista anmälningsdatum är 15 november.
Anmäl dig här!
Läs reglerna här!

 

Anmälan till Tempo Short Award öppen! 

Tempo Short Award är vårt pris för kortfilm (max 30 min). Prissumma på 25 000 kronor delas ut i samarbete med Svenska Filminstitutet och Filmregion Stockholm-Mälardalen. Här uppmuntras till spännande form, innovation och starka historier. Tempo Short Award vänder sig till professionella filmskapare som har gjort minst en kortfilm innan. För oetablerade filmare rekommenderas anmälan till New Doc. 

Sista anmälningsdatum är 15 november.
Anmäl dig här!
Läs reglerna här!

 

Anmälan till Tempo Documentary Award öppen! 

Tempo Documentary Award är filmpriset för dokumentärer över 50 min. Priset presenteras i samarbete med Svenska Filminstitutet och prissumman på 75 000 kronor går till filmens regissör(er). Här samlas det mest intressanta på den svenska dokumentärscenen just nu. 

Sista anmälningsdatum är 15 november.
Anmäl dig här!
Läs reglerna här!

Läs mer på www.tempofestival.se