Varningsmeddelande

Submissions for this form are closed.

Reflektor Utvecklingsprogram under Novemberfestivalen

Kalenderdatum: 
22 okt 2017

Sök till Reflektor - ny satsning för unga filmare

Talangsatsningen Reflektor är en ny nationell satsning som görs som ett samarbete mellan Svenska Filminstitutet och Novemberfestivalen. Den vänder sig till unga filmare som befinner sig precis i början av sitt filmskapande. Reflektor kommer äga rum under Novemberfestivalen, 24-26 november 2017 i Trollhättan. Vill du vara FilmClouds representant? Ansök senast 22 oktober!

Du och ca tjugo unga filmare från hela landet möts och erbjuds ett exklusivt, separat seminarieprogram, samtidigt som du såklart får möjlighet att delta på Novemberfestivalens öppna seminarier och visningar. Med en första samling på fredag och en gemensam avslutning på söndag förmiddag blir det ett fullspäckat program som sträcker sig över hela helgen.

Talangsatsningen Reflektor har som mål att inspirera unga att göra film och våga satsa på sina visioner och projekt. Därför kommer huvudfokus att ligga på att presentera att det finns flera olika vägar in filmskapandet och lägger vikt vid att välkomna alla filmarbetare och roller att ta del av satsningen.

Tanken är även att gruppen som möts i Trollhättan även möts ytterligare en dag på Filmhuset i maj 2018. Mer information om det kommer.

När: 24-26 november 2017

Var: Trollhättan, Folkets Hus.

Kostnad: Gratis om du blir utvald. FilmCloud står för resa och logi och innehållet arrangeras av SFI och Novemberfestivalen.

Vem kan söka: Programmet vänder sig till dig som börjat med film och kanske gjort en eller två filmer.

Ansök senast: 22 oktober!

Är du intresserad av att bli FilmClouds representant i Reflektor på Novemberfestivalen 2018? Ansök om plats i nedanstående formulär (OBS! Kräver att du är inloggad).