Projektfinansiering Lindholmen Science Park

Kalenderdatum: 
27 okt 2019

Ansök om finansiering till utveckling av film- och tv-projekt

Som en del av Göteborgs Stads filmsatsning erbjuder Lindholmen Science Park en finansieringsform för innovativa utvecklingsprojekt. Under 2018-2019 kommer tyngdpunkten att ligga på tv/webbserier, men film-, VR eller teknikprojekt är också aktuella för finansiering. Som tidigare ser de gärna ansökningar som främjar ny teknik, spel, prövar nya affärsmodeller eller på annat sätt anser sig vara innovativa inom rörlig bild.
 
Utvecklingsfinansieringen för tv-serier och långfilm/dokumentär bygger på tre steg mot ett projekt färdigt för produktion. Det står den sökande fritt att själv bestämma vilket steg som söks: Steg 1, 2 eller 3 beroende på var projektet befinner sig. Varje steg kan sökas fler gånger.
 
Omgång 1: Deadline: Fredagen 1 mars
Omgång 2: Deadline: Söndagen 2 juni
Omgång 3: Deadline: Söndagen 27 okt
 

Kontakt
Gunnar Eriksson, projektutvecklare
070-363 02 77
gunnar.eriksson@lindholmen.se

 

Lindholmen Science Park stödjer och stimulerar mediebranschens utveckling med fokus på film, TV, spel och nyhetsmedier. Som en del av Göteborgs Stads filmsatsning har Lindholmen Science Park etablerat en finansieringsform för innovativa utvecklingsprojekt inom film, tv och rörlig bild. Genom projekt, seminarier, workshops och samarbeten stärker de företagens förutsättningar och skapar en växande mediebransch. Läs mer på http://film.lindholmen.se.