Manusfabriken Comedy Series Lab

Kalenderdatum: 
30 sep 2018
8 nov 2018 till 9 nov 2018

Den 8:e och 9:e november arrangerar Manusfabriken ett comedy series lab i Göteborg, med syfte att workshoppa fram nästa stora TV-komedi.

De vänder sig främst till dig som tror dig ha en kul komediserie i dig - och vill samarbeta med andra manusförfattare. Programförslagen kommer att presenteras inför kanaler, bolag och andra intressenter under TV Drama Vision på Göteborg Film Festival.

Till skillnad från ett traditionellt Script Lab där man ansöker med ett projekt, utgår man här i stället utifrån ett manus-jam-upplägg där idéerna ska uppstå på plats och sedan vidareutvecklas under workshopen.

Script Labbet kommer pågå under två dagar och hållas på Lindholmen Science Park och ca 12 författare kommer väljas ut att delta. Coacher för labbet är Niclas Ekström och Erik Ahrnbom.

Deadline: Senast den 30 september 2018 vill de ha din ansökan.

När: 8-9 november 2018

 
 
Manusfabriken är en oberoende rörelse som består av några av Sveriges mest anlitade författare. Rörelsen bygger på idén om ”författare till författare”. Manusfabriken vill stärka manusförfattare som yrkesgrupp, synliggöra författare från Göteborg och få fram fler professionellt verksamma manusförfattare. Verksamheten finansieras av Lindholmen Science Park och Göteborgs Kulturförvaltning. Mer information finns på www.manusfabriken.se.