Göteborg Film Festival 2020

Kalenderdatum: 
24 jan 2020 till 3 feb 2020

Nordens största filmfestival är tillbaka!

Den 24 januari är det återigen dags för årets stora filmbegivelse när Göteborg Film Festival slår upp portarna till den 43:a festivalen sedan 1979. under elva dagar i slutet av januari, när festivalen hålls, stundar en filmfest med uppemot 450 filmer från ett 80-tal länder. Utöver film erbjuds även ett 40-tal seminarier, konserter, konst, workshops och mängder av andra aktiviteter. 

Programmet släpps den 7 januari på festivalens programsida. Biljetterna släpps till försäljning den 9 januari för medlemmar och den 11 januari för alla andra.

Håll utkik efter allt som händer på www.goteborgfilmfestival.se!

Som den ledande filmfestivalen i Norden tar Göteborg Film Festival film från hela världen till Göteborg och målsättningen är att vara en språngbräda ut i världen för ny nordisk film. Festivalen startades 1979 och har sedan dess lockat tusentals av biobesökare till Göteborg varje år. Festivalen erbjuder i genomsnitt nästan 500 filmer från över 80 länder, liksom ett 40-tal seminarier och mängder av andra kringliggande aktiviteter. Festivalens branschdel, med Nordic Film Market i spetsen, växer också år för år och är en viktig mötesplats för branschbesökare världen över. Mer information finns på www.giff.se.