Filmplats Stenungsund

Kalenderdatum: 
16 sep 2019 - 17:00
30 sep 2019 - 17:00

Workshops och produktion under Filmplats tak i Stengungsund

Ny Filmplats från hösten 2019

I höst erbjuds varje deltagarteam att göra varsin del i ett större gemensamt verk som är tänkt att lämna in för festivaldeltagande i slutet av året. Vill du också vara med? Alla som är 13-30 år är välkomna att ansluta sig till sitt lokala deltagarteam, oavsett tidigare erfarenhetsnivå. Kanske har du redan filmat mycket, kanske vill du lära dig mer om att agera framför kameran eller så vet du inte riktigt vad du vill göra men det här med film låter kul… Filmplats ger alla något värdefullt och anpassas efter de anmälda deltagarna.

Träffar under hösten
Under hösten hålls 8 st sammanhängande Filmplats Stenungsund-träffar, med start måndagen 16 september 17.00-19.30. Enkel fika serveras vid varje träff. Obs! För att vara med under höstens planerade aktiviteter behöver du anmäla dig till Filmplats Stenungsunds deltagarteam via hemsidan och delta senast vid andra träffen (30 sept).

Ledare: Martin Sjögren, filmregissör och manusförfattare och Mattias Jonsson, skådespelare och filmare/manusförfattare

Plats: RUM1, Kulturhuset Fregatten.

Kostnad: Kostnadsfritt

Vem: Alla i åldrarna 13-30 år är välkomna, oavsett erfarenhetsnivå. Verksamheten anpassas efter deltagarna.

Mer info och anmäaln här

Filmplats är ett Arvsfonden-projekt som drivs av KulturUngdom i samarbete med FilmCloud och lokala samarbetspartners 2018-2020. Verksamheten anpassas efter ort och deltagare. Utöver workshops och personlig handledning erbjuds deltagarna gemensamma insprirationsresor till filmfestivaler. År tre inbjuds till skapandet av ett gemensamt verk för biovisning.