Charlene Putney - Moving Past The Blank Page - På svenska

Kalenderdatum: 
13 dec 2019 - 13:00

Workshop: “Moving Past The Blank Page: Generating Writing Inspiration, Compelling Narratives & Believable Characters For Games”

Det finns platser kvar!

Read this in english here.

Med utgångspunkt från vad man lärde sig under morgonens föreläsning, går denna workshop djupare in i knepen och teknikerna som kan användas för att skapa berättelsen för ett spel från den mest skrämmande platsen för alla författare: den tomma sidan!

När: 13:e december 13.00-16.00 (Om du vill delta i workshopen är det bra om du är med på förmiddagens föreläsning. Läs mer och anmäl dig här.)

Var: Visual Arena, Lindholmen Science Park

Vem: Du är en filmare, manusförfattare, spel -, VR - eller AR-utvecklare med intresse för sambandet mellan berättelse och publik- och spelarengagemang. Studenter vid relevant utbildning är välkomna. Tidigare skriverfarenhet för audiovisuellt innehåll är önskvärt. 15 deltagare kan delta. 

Språk: Engelska

Deadline: Förlängd deadline, det finns platser kvar.

Ansökan:  Ansök Här!

Charlene Putney är en prisbelönad författare och lärare från Irland. Efter att ha arbetat på Google och Facebook i ledande position vände hon sig till den mer kreativa sidan av teknik och började skriva för videospel 2013. Senast arbetade hon på Divinity: Original Sin 2 och berättelse för den kommande Baldur's Gate 3. Hon arbetar nu på framebunker i Köpenhamn. Hon undervisar också i interaktiv fiktion på universitetsnivå och i yoga på helgerna. Say hi to @alphachar!

Denna föreläsning ges som ett samarbete mellan FilmCloud, Kultur i Väst och Lindholmen Science Park – Visual Arena och Narrative VR Lab.