Anmäl din film till Göteborg Film Festival 2020

Kalenderdatum: 
28 okt 2019

Anmälan för svensk film till Göteborg Film Festival 2020 är nu öppen!

Göteborg Film Festival är Nordens ledande filmfestival och presenterar sin 43:a upplaga den 24:e januari till den 3:e februari 2020.

Anmälan för svensk film är gratis och öppen fram till och med den 28:e oktober, 2019. De tar emot filmer i alla längder och genrer och presenterar flera prestigefyllda tävlingsprogram för svensk film.

Anmälan öppen till klasserna:

  • Nordic Competition – öppen för långfilmer (minst 72 minuter) från Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark.
  • Nordic Documentary Competition – öppen för dokumentärer (minst 55 minuter) från Sverige, Norge, Finland, Island och Danmark.
  • Swedish Short Competition (Startsladden) – öppen för kortfilmer (max 14 minuter 30 sekunder) från Sverige.

Läs mer och anmäl din film!

www.goteborgfilmfestival.se!

Som den ledande filmfestivalen i Norden tar Göteborg Film Festival film från hela världen till Göteborg och målsättningen är att vara en språngbräda ut i världen för ny nordisk film. Festivalen startades 1979 och har sedan dess lockat tusentals av biobesökare till Göteborg varje år. Festivalen erbjuder i genomsnitt nästan 500 filmer från över 80 länder, liksom ett 40-tal seminarier och mängder av andra kringliggande aktiviteter. Festivalens branschdel, med Nordic Film Market i spetsen, växer också år för år och är en viktig mötesplats för branschbesökare världen över. Mer information finns på www.giff.se.