Animationsseminarium 2019

Kalenderdatum: 
20 nov 2019 - 13:00

Välkommen på animationsseminarium i Filmhuset onsdag den 20 november 2019.

Under årets animationsseminarium uppdaterar vi oss kring vad som är på gång inom svensk animation. Vi kommer även att ha ett speciellt fokus på framgångshistorien RUTIGA NINJAN från vårt grannland Danmark då producent Trine Heidegaard och regissör Thorbjørn Cristoffersen delar med sig av erfarenheter och insikter från arbetet med filmen som nått nästan 1 miljon biobesökare i Danmark och sålts till över 50 länder.

Målgruppen för seminariet är huvudsakligen yrkesverksamma inom animationsindustrin; producenter, regissörer, finansiärer, tv-kanaler och regionala fonder, men det är öppet för alla.
Syftet med seminariet är att informera om och diskutera den svenska animationsindustrin för att gemensamt kunna förstärka den – både inom kvalitet, kvantitet och ambition. Vi hoppas även att tillfället tas i akt för att möta potentiella kollegor och lära sig mer om trender, initiativ och möjligheter för framtida samarbeten. Kanske upptäcker vi nya verktyg att använda i framtida produktioner.
Detta är sjunde året i rad som vi på Kreativa Europa Desk MEDIA arrangerar animationsseminariet och efter avslutat program bjuder Goodbye Kansas på dryck och tilltugg i Filmhusets bar.
Kom och mingla med animationssverige!

Datum: Onsdagen den 20 november kl. 13.00 - 17.00.

Plats: Filmhuset, Borgvägen 1–5, Stockholm.

Seminariet är kostnadsfritt, men föranmälan krävs. OSA senast måndag den 18 november.

Anmäl dig här!

Om du vill läsa mer & se upplägget gör du det här.