Jonas Eskilsson

FilmCloud om:

Jonas är FilmCloudhandledare genom FilmCloud Cumulus. Han handleder Kateriana Pavlou i klippningen av hennes kortfilm.

Presentation: 

Producerar, skriver och regisserar. 

www.yxfilm.se

Filmografi: 
Peter och Malek 2008
Maxim 2009
En Skälvning 2012
Reglerna 2014
Utbildningar: 
Filmhögskolan 2005-2008
Broby grafiska 2012-2013
Fridhems Filmlinje 2003-2005
Företag: 
yxfilm
Hemsida: 
www.yxfilm.se

Historia

Medlem i
6 år 6 månader

Yrkestitel:

Ort:

Projekttyper: