Johanna Bernhardson

FilmCloud om:

Johanna Bernhardson är FilmCloudhandledare genom FilmCloud Cumulus. Hon handleder Henrik Dahlbring i förhållningssätt till dokumentärt berättande.

Presentation: 

JOHANNA BERNHARDSON född 1974 på Hisingen, Göteborg. Började med film 1996 med scenografin till Roy Anderssons Sånger från andra våningen. Masterexamen i Filmscenografi från HDK 2003. Gjorde fösta dokumentärfilmen Det svarta fåret 2004. Varvar arbetet med de egna filmerna med uppdrag inom film och TV. Undervisar på Göteborgs Folkhögskola Filmproduktionsutbildningen samt håller workshops i personligt berättande. Master i Filmisk gestaltning från Akademin Valand Film 2016.

Filmografi: 
Repetition (2003)
Det svarta fåret (2004)
Mina Vänner (2005)
Gråter och stör de andra (2006)
Dagen lång (2008)
Deras erfarenhet är en del av min verklighet (2012)
Final Frame (2014)
Taxi Tbilisi (2016)
Utbildningar: 
Master från HDK i Filmscenografi
Filmiska Processer Valand Film
Master från Valand Film
Hemsida: 
www.subjektobjekt.se

Historia

Medlem i
3 år 2 månader

Yrkestitel:

Ort:

Projekttyper: