KVINNLIGA SKÅDISAR 30-60 ÅR, sökes till kortfilm

Forum:

Kvinnliga skådisar i åldrarna övre 20-årsåldern till nedre 60-årsåldern sökes. (Samt en manlig skådis och diverse statister i olika åldrar)

Det rör sig om en kortfilm på ca 15 minuter (peppar peppar) som kommer spelas in under ett par dagar i sommar. Dagarna kommer bli rätt så utspridda, dels pga tillgång till inspelningsplatser, men även för att passa teamets och skådisarnas personliga scheman.

HANDLING:

Linda är i ca 30-årsåldern och jobbar som mellanchef på Vinco Chemicals. Hon tar sitt jobb på stort allvar, men försöker också hålla en god relation till sina arbetare samtidigt som hon vill vara sina chefer till lags.

En dag ger hennes chef, Berith, henne i uppdrag att sparka en anställd: Thomas "Toto" Johnsson. Berith vill inte säga varför de vill bli av med Toto och när Linda påpekar att de inte kan sparka någon utan anledning så råder Berith henne att "vara kreativ".

Linda bestämmer sig för att ta reda på vad cheferna har emot stackars Toto. Ju mer hon gräver, desto mer avsmak känner hon för företaget och ledningen, men kan hon ha missat en viktig detalj och vad är Beriths egentliga plan?

STÖRRE ROLLER:

Linda, 30-årsåldern och mellanchef. Godhjärtad och flitig.

Berith, 50-60-årsåldern och högre chef. Manipulativ och lömsk.

Jennifer, någonstans mellan 40-60 år. Företagsläkare. Hjälpsam och skojfrisk nörd.

Toto, jämngammal med Linda (eller något yngre/äldre). Vet inte om att han skall få sparken.

 

Vid intresse, maila eller ring Tomas Rauhala på dhakadice@hotmail.com eller 0765-888313