#musicstreet - dokumentären, visas i Göteborg.

31 okt 2013 - 18:00

Göteborgspremiär för dokumentären #musicstreet.

Linus Lundberg och hans projekt #musicstreet fick FilmCloud Cirrus och FilmCloud Cumulus innan sommaren. Nu är dokumentären klar och han bjuder in till visning. Vi har skrivit om projektet tidigare. Läs här.

Under sommaren har 10 gatumusiker spelats in till en gemensam låt - It feels like home. Bakom projektet står bla. Linus Lundberg från Music Experience och Marcus Pallvid på Drivhuset. Mötena resulterade i en musikvideo som, förtom TTELA, fått uppmärksamhet i bla. Landet Runt, SR, TV4 Göteborg, Västnytt och GP.
Nu är det dags för premiär för kortfilmsdokumentären! 

Det är i och med programpunkten Musik längs vägen som #musicstreet samarbetar med kulturföreningen Avant med att lyfta fram gatumusiken.

Förutom filmvisning och seminarium med Karsten Bjergfelt från Göteborgs Stadsmuseum kommer gatumusikanterna Brian Smith och Timothy Schedvin att uppträda samt att delta i diskussionerna som uppstår.
Den sistnämna är med i #musicstreet-dokumentären och har även varit med och skrivit låten "It feels like home" som blivit musikvideo
Simon Hjortfors och Alazar Keiredin från mediekollektivet Plutonen (som gjort dokumentären och musikvideon) kommer att delta och likaså Linus Lundberg och Marcus Pallvid - Grundare av #musicstreet.

Musik längs vägen
Plats: Cinnober Teatern, Masthugget, Göteborg
Datum: Torsdag 31 Oktober
Tid: 18:00
Inträde: Fritt!

Välkommen! Hälsar Linus