Möt våra nya bloggare inför Göteborg Film Festival!

Precis som förra året kommer FilmCloud ha två medlemmar på plats under Göteborg Film Festival vars uppdrag är att rapportera om allt från visningar och seminarier till festen och intressanta möten. Varje dag under festivalen kommer du kunna läsa inlägg av Christin Talani och Jens Broström på vår gästblogg – här kommer en liten kort presentation om vilka de är och vad de kommer skriva om!

Christin Talani är 29 år, utbildad kommunikationsvetare och arbetar just nu som ambassadör för Kulturhuset Frilagret. Hon är en stor filmälskare som ser framemot en fullspäckad festivalvecka med film från hela världen, och sann blogganda kommer dagarna sammanfattas med bilder, diverse listor och mini-intervjuer med intressanta människor.
– Jag hoppas på nya intryck och inspirerande möten både på duken och utanför!

 

Jens Broström är snart 26 år och en del av Göteborgs Filmkollektiv, en grupp unga filmarbetare som gillar att göra film tillsammans. Under Göteborg Film Festival är målet att se så mycket film som möjligt för att bli inspirerad som filmskapare och att gå på sådant som är riktat mot unga filmare.
– Jag kommer främst skriva om mina upplevelser av filmerna jag ser men även försöka ge tips från olika seminarier!

 

 

 Inläggen hittar du här på vår Gästblogg!