Festivalnybörjaren Louise är FilmClouds reporter under Göteborg Film Festival

Nu drar 40:e upplagan av Göteborg Film Festival igång och för fjärde året i rad har FilmCloud en alldeles egen reporter på plats för att vaska fram tips och ge sin unika inblick i allt som händer. Denna gång är det Louise Arvidsson som kommer ge oss regelbundna uppdateringar från biografen, samtalen och dansgolvet.

– Just nu studerar jag Digitala Medier på Högskolan Väst i Trollhättan och har precis gått in på min sista termin. Från början kommer jag från radiohållet där jag tillsammans med min kompanjon Linnea Rönnqvist gjort en del program för P3 samt en podcast vid namn Stad i brus, men mitt intresse för film har blommat ut på riktigt ut under min utbildning.

Louise har ett starkt intresse för manus, vilket sannolikt kommer prägla hennes texter under festivalen, men också faktumet att detta är hennes debut som besökare.

– Om sanningen ska fram så är det här faktiskt min första gång på Göteborg Film Festival och jag har maxat mitt måste-se-schema till det yttersta. Ni kommer alltså få följa en exalterad och peppad first-time-festivalare på väg ut i världen, nyfiken och förväntansfull. 

Bland de filmer som Louise är extra sugen på att se finns Raw, A Date for Mad Mary, Radio Dreams och I still hide to smoke. Hon lovar att hon ska leverera gedigna tips till alla som läser, och hoppas i sin tur att vi andra ska dela med oss av våra.

– Ser ni mig på festivalen så kom gärna fram, säg något roligt, ge mig en kram och skicka iväg mig på ditt bästa festivaltips. Med en nyinförskaffad läderjacka känner jag mig mer än redo att ta mig an rollen som er bloggare och filmvän, nu kör vi!

 

Förutom inlägg på vår Gästblogg kommer Louise att uppdatera via FilmClouds instagramkonto  – gå in och följ oss @filmcloud.se.