Antonio Darwiche

Presentation: 

Kära kollegor,

Mitt namn är Antonio Darwiche och jag är en regissör/ manusförfattare nyligen hemkommen från +4 år av studier och jobb i Los Angeles, USA. Senaste fem åren har jag spenderat både dag och natt på olika filmproduktioner. Jag har jobbat med vardera jobb titel och position, och därmed full förståelse och kunskap inom alla sidor till konsten som är filmskapande. Min vardag innebär frilansjobb med manusförfattande (development, pre-production, etc.), produktion/filmning och efter-produktion; samt jobb för mitt nystartade produktionsföretag "Studio 24B©".

Sedan 2016, efter cirka 100 produktioner (kortfilm, web serier, reklamfilmer och musikvideor) författade och regiserade jag min första film, och därefter har resan fortsatt i högt tempo. Sedan dess har jag belönats för projekten i internationella film festivaler och uppmärksammats på röda mattor och tidningsartiklar i både Sverige och USA.

Nu, efter mycket lång tid är jag tillbaka i Sverige och redo att nätverka med talangfulla filmskapare och utveckla spännande projekt. Jag har ett stort internationellt nätverk som alltid är tillgängliga för kollaborationer och söker nu ny talang att lära känna.

Är ni intresserade av att sammarbeta och vill nätverka med mig, så skicka gärna ett mail så återkommer jag direkt!

Ser fram emot att höra från er!

Cheers,

Antonio Darwiche
Writer/ Director

Filmografi: 
"Ephemeral©"
"Together Again©"
"Masquerade©"
"Pingüino©"
Utbildningar: 
Bachelor of Fine Arts - Filmmaking, New York Film Academy
Företag: 
"Studio 24B©"
Hemsida: 
www.antoniodarwiche.com

Historia

Medlem i
5 månader 1 vecka

Yrkestitel:

Ort:

Projekttyper: