Alireza Badiee

Presentation: 

Alireza Badiee är fotograf, regissör och producent. Han är verksam i Göteborg och har bland annat gjort kortfilm, musikvideo och reklamfoto. Kolla in Alirezas hemsida: https://alirezabadiee.com

Filmografi: 
Rundgång - Short film (2018)
Chavoshi - Short film (2018)
The Home II, III - Experimental short film (2017)
Already win - Short film (2017)
Persecution - Short film (2017)
Original Stock "Empty Walls" Official Music video (2016)
Less than 30 second - Short film (2015)
The Sign - Short film (2014)
Utbildningar: 
Filmproduktionutbildning - Göteborgs folkhögskola
Skrivakurs för radio,teater och film, Kulturakademin Trappan
Irans ungdoms Cinema Society, filmregissör, Iran
Datamjukvara teknik med fokus på media, Bahonar Universitet, Iran
Hemsida: 
https://alirezabadiee.com

Historia

Medlem i
3 år 8 månader

Yrkestitel:

Ort:

Projekttyper:

Test: 
npymy